

Pro Stocks and Enduros – Friday, July 4th, 2025

3pm	Pro Stock Tire Mounting Opens
4pm	Pit Ticket Booth Opens
4:30pm	Pit Gates and Technical Inspection Opens
5pm	Practice Begins
5pm	Grandstand Ticket Booth Opens
5pm	Beginner Bandolero Practice (10 Minutes)
5:10pm	Bandolero Practice (10 Minutes)
5:20pm	Legend Practice (10 Minutes)
5:30pm	Pro Stock Practice (10 Minutes)
5:40pm	Beginner Bandolero Practice (10 Minutes)
5:50pm	Bandolero Practice (10 Minutes)
6pm	Legend Practice (10 Minutes)
6:10pm	Pro Stock Practice (10 Minutes)
6:20pm	Track Closes
6:25pm	Drivers Meeting (Lineup Board)
7pm	Check In Deadline – Enduro Competitors
After Pro Heats	Enduro Drivers Meeting – Tech Shed
6:55pm	National Anthem and Opening Ceremonies
7pm	Bluenose Pools Beginner Bandolero Heats (8 Laps)
	Bluenose Pools Bandolero Heats (8 Laps)
	United Mortgage Group Legend Heats (10 Laps)
	Pro Stock Heats (10 Laps)
	Bluenose Pools Beginner Bandolero Feature (12 Laps)
	Bluenose Pools Bandolero Feature (15 Laps)
	United Mortgage Group Legend Feature (25 Laps)
	Pro Stock Feature (75 Laps)
	Enduro Feature (100 Laps)

Race Day Format scheduled to change without notice.

Feature time limit is one minute per lap. Subject to change without notice.

**Transponders must be functioning when the car hits the track – transponder failure could result in black flag. **

Scotia Speedworld Frequency: 464.5500 | TV FM Frequency – 93.5