

## RACE DAY FORMAT – SATURDAY, SEPTEMBER 28TH, 2024 – SECOND ANNUAL HALIFAX 300

11am	Pit Ticket Booth Opens
11:30am	Pit Gates + Technical Inspection Opens
12pm	Grandstand Gates Open
12pm	Beginner Bandolero Practice (5 Minutes)
12:05pm	Bandolero Practice (5 Minutes)
12:10pm	Mini Stock Practice (10 Minutes)
12:20pm	Legend Practice (10 Minutes)
12:30pm	Late Model Sportsman Practice (10 Minutes)
12:40pm	Beginner Bandolero Practice (10 Minutes)
12:50pm	Bandolero Practice (10 Minutes)
1pm	Mini Stock Practice (10 Minutes)
1:10pm	Legend Practice (10 Minutes)
1:20pm	Late Model Sportsman Practice (10 Minutes)
1:30pm	Track Closes
1:35pm	Drivers Meeting
1:50pm	Cars to Lineup Area
2pm	Bluenose Pools Beginner Heat (10 Laps)
	Bluenose Pools Bandolero Feature Part One (25 Laps)
	Toursec Mini Stock Heats (10 Laps)
	Strictly Hydraulics Legends Heats (10 Laps)
	Maritime Auto Glass Late Model Sportsman Heats (10 Laps)
	Bluenose Pools Beginner Feature (14 Laps)
	Bluenose Pools Bandolero Feature Part Two (25 Laps)
	Toursec Mini Stock Feature (50 Laps)
	Strictly Hydraulics Legend Feature (50 Laps)
	Maritime Auto Glass Late Model Sportsman Feature (136 Laps)

Feature time limit is one minute per lap. Subject to change without notice.

Scotia Speedworld Frequency: 464.5500

Notes: Late Model Sportsman Feature will break at halfway (in or around Lap 68) for refueling.

Divisional Champions and Rookie of the Years will have the opportunity to bring their crews out for photos following their respective feature. Please be ready to enter the track from Turn Two or Turn Three after the race and only proceed when officials allow you to do so. Teams will have opportunity to take further on track photos, should they wish, following the Sportsman feature.

\*\*Race Day Format Subject to Change without Notice\*\*\*