



CKG Elevator Night – Friday, May 31st, 2024

4pm	Pit Ticket Booth Opens
4:30pm	Pit Gates and Technical Inspection Opens
5pm	Practice Begins
5pm	Grandstand Ticket Booth Opens
5pm	Mini Stock Practice (10 Minutes)
5:10pm	Legend Practice (10 Minutes)
5:20pm	Sportsman Practice (10 Minutes)
5:30pm	Beginner Bandolero Practice (10 Minutes)
5:40pm	Mini Stock Practice (10 Minutes)
5:50pm	Legend Practice (10 Minutes)
6pm	Sportsman Practice (10 Minutes)
6:10pm	Beginner Bandolero Practice (10 Minutes)
6:20pm	Track Closes
6:30pm	Drivers Meeting (All – Lineup Board)
6:55pm	National Anthems and Opening Ceremonies
7pm	Bluenose Pools Beginner Bandolero Heats (8 Laps)
	Toursec Mini Stock Heats (10 Laps)
	Strictly Hydraulics Legend Heats (10 Laps)
	Maritime Auto Glass Sportsman Heats (10 Laps)
	Bluenose Pools Beginner Bandolero Feature (12 Laps)
	Toursec Mini Stock Feature (25 Laps)
	Strictly Hydraulics Legend Feature (25 Laps)
	Maritime Auto Glass Sportsman Feature (40 Laps)

Race Day Format subject to change without notice.

Feature time limit is one minute per lap. Subject to change without notice.

Transponders must be functioning when the car hits the track – transponder failure could result in black flag.

Scotia Speedworld Frequency: 464.5500