



## Kiddie Night – Friday, June 28th, 2024

4pm	Pit Ticket Booth Opens
4:30pm	Pit Gates and Technical Inspection Opens
5pm	Practice Begins
5pm	Grandstand Ticket Booth Opens
5pm	Sportsman Practice (10 Minutes)
5:10pm	Bandolero Practice (10 Minutes)
5:20pm	Mini Stock Practice (10 Minutes)
5:30pm	Legend Practice (10 Minutes)
5:40pm	Sportsman Practice (10 Minutes)
5:50pm	Bandolero Practice (10 Minutes)
6pm	Mini Stock Practice (10 Minutes)
6:10pm	Legend Practice (10 Minutes)
6:20pm	Track Closes
6:25pm	Drivers Meeting (All – Lineup Board)
6:50pm	Cars to Grid – Kiddie Rides
7pm	Gate Opens – Kiddie Rides
7:30pm	Kiddie Rides Ends – Drivers to Cars
7:40pm	National Anthem and Opening Ceremonies
7:45pm	Bluenose Pools Bandolero Heats (8 Laps)
	Toursec Mini Stock Heats (10 Laps)
	Maritime Auto Glass Sportsman Heats (10 Laps)
	Strictly Hydraulics Legend Heats (10 Laps)
	Bluenose Pools Bandolero Feature (15 Laps)
	Toursec Mini Stock Feature (25 Laps)
	Maritime Auto Glass Sportsman Feature (40 Laps)
	Strictly Hydraulics Legend Feature (25 Laps)

Race Day Format subject to change without notice.

Feature time limit is one minute per lap. Subject to change without notice.

\*\*Transponders must be functioning when the car hits the track – transponder failure could result in black flag.\*\*

Scotia Speedworld Frequency: 464.5500