

## Superior Foundations 100 | Maritime Auto Glass Night – Friday, September 6th, 2024

4pm	Pit Ticket Booth Opens
4:30pm	Pit Gates and Technical Inspection Opens
5pm	Practice Begins
5pm	Grandstand Ticket Booth Opens
5pm	Sportsman Practice (10 Minutes)
5:10pm	Bandolero Practice (5 Minutes)
5:15pm	Mini Stock Practice (10 Minutes)
5:25pm	Legend Practice (10 Minutes)
5:35pm	Sportsman Practice (10 Minutes)
5:45pm	Bandolero Practice (5 Minutes)
5:50pm	Mini Stock Practice (10 Minutes)
6pm	Legend Practice (10 Minutes)
6:10pm	Sportsman Final Practice (10 Minutes)
6:20pm	Track Closes
6:30pm	Drivers Meeting (All – Lineup Board)
6:50pm	Cars to Grid – Kiddie Rides
7pm	Gate Opens – Kiddie Rides
7:30pm	Kiddie Rides Ends – Drivers to Cars
7:40pm	National Anthem and Opening Ceremonies
	Bluenose Pools Bandolero Heats (8 Laps)
	Toursec Mini Stock Heats (10 Laps)
	Strictly Hydraulics Legend Heats (10 Laps)
	Maritime Auto Glass Sportsman Heats (10 Laps)
	Bluenose Pools Bandolero Feature (15 Laps)
	Toursec Mini Stock Feature (25 Laps)
	Strictly Hydraulics Legend Feature (25 Laps)
	Maritime Auto Glass Sportsman Driver Introductions (Weather & Time Permitting)
	Superior Foundations 100 (100 Laps)

Race Day Format subject to change without notice.

Feature time limit is one minute per lap. Subject to change without notice.

<sup>\*\*</sup>Transponders must be functioning when the car hits the track – transponder failure could result in black flag. \*\*

Scotia Speedworld Frequency: 464.5500