

RACE DAY FORMAT – SATURDAY, SEPTEMBER 30TH, 2023

INAUGURAL HALIFAX 300

11am	Pit Gates Open
11am	Technical Inspection Opens
12pm	Grandstand Gates Open
11:30am	Beginner Bandolero Practice (5 Minutes)
11:35am	Bandolero Practice (5 Minutes)
11:40am	Mini Stock Practice (10 Minutes)
11:50am	Legend Practice (10 Minutes)
12pm	Late Model Sportsman Practice (10 Minutes)
12:10pm	Beginner Bandolero Practice (5 Minutes)
12:15pm	Bandolero Practice (5 Minutes)
12:20pm	Mini Stock Practice (10 Minutes)
12:30pm	Legend Practice (10 Minutes)
12:40pm	Late Model Sportsman Practice (10 Minutes)
12:50pm	Beginner Bandolero Practice (5 Minutes)
12:55pm	Bandolero Practice (5 Minutes)
1pm	Mini Stock Practice (10 Minutes)
1:10pm	Legend Practice (10 Minutes)
1:20pm	Late Model Sportsman Practice (10 Minutes)
1:30pm	Track Closes
1:35pm	Drivers Meeting
1:50pm	Cars to Lineup Area
2pm	Maritime Auto Glass Beginner Heat (10 Laps)
	Maritime Auto Glass Bandolero Feature Part One (25 Laps – 30 Minutes)
	Toursec Mini Stock Heats (10 Laps)
	Strictly Hydraulics Legends Heats (10 Laps)
	Bay Equipment Rentals Late Model Sportsman Heats (10 Laps)
	Maritime Auto Glass Beginner Feature (14 Laps – 20 Minutes)
	Maritime Auto Glass Bandolero Feature Part Two (25 Laps – 30
	Minutes)
	Toursec Mini Stock Feature (50 Laps – 60 Minutes)
	Strictly Hydraulics Legend Feature (50 Laps – 60 Minutes)
	Bay Equipment Rentals Late Model Sportsman Feature (136
	Laps – 75 Minutes/Half)

Race Day Format scheduled to change without notice.

Notes: Late Model Sportsman Feature will break at halfway (in or around Lap 68) for refueling.

Divisional Champions and Rookie of the Years will have the opportunity to bring their crews out for photos following their respective feature. Please be ready to enter the track from Turn Two or Turn Three after the race and only proceed when officials allow you to do so. Teams will have opportunity to take further on track photos, should they wish, following the Sportsman feature.